בית הספר ורשה מקריית אונו זכה במקום הראשון באליפות הארץ בשחמט



בית הספר ורשה מקריית אונו זכה במקום הראשון באליפות הארץ בשחמט 

גאווה גדולה לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט לכיתות א׳–ג׳, ההישג המרשים של ורשה מצטרף להופעה עירונית יוצאת דופן של נבחרות בתי הספר היסודיים מקריית אונו, כאשר שלוש נבחרות מהעיר דורגו בעשירייה הראשונה בארץ.

בתחרות, שהתקיימה באולם האנרבוקס בחדרה, בית הספר ורשה סיים במקום הראשון והוכתר כאלוף ישראל, בית הספר רימונים דורג במקום השישי, ונבחרת של בית הספר יעקב כהן זכתה במקום העשירי. נבחרת נוספת של בית הספר יעקב כהן סיימה במקום ה־12 המכובד.

כל השחקנים והשחקנית מתאמנים ומשחקים במסגרת מועדון השחמט של המתנ״ס בקריית אונו, מועדון מצליח הנחשב מזה שנים ארוכות לאחד ממועדוני השחמט הגדולים והטובים בארץ. אל השחקנים והשחקנית התלווה בתחרות עודד רוס, מנהל מועדון השחמט של המתנ״ס ולאורך כל השנה התאמנו השחמטאים הצעירים ביחד עם מדריכי המועדון, אירנה לן ומאיר פז, להם מניות רבות בהצלחה.

מיכל רוזנשיין, ראש העיר קריית אונו ויו״ר הנהלת המתנ״ס: ״קריית אונו גאה באלופים ובאלופה שלנו. ההישגים הנפלאים והמרגשים הם עדות לכישרון, להתמדה ולעבודה שנעשית במועדון השחמט של המתנ״ס שהוא מקור גאווה עירוני אמיתי, ומהמובילים בישראל כבר שנים רבות. ההצלחה הפנומנלית באליפות היא גם תוצאה של שיתוף פעולה מצוין ופורה בין המתנ״ס לבין אגף החינוך, שמאפשר לילדות ולילדי העיר להיחשף לעולמות של חשיבה אסטרטגית, ויצירתיות כבר מגיל צעיר. במועדון השחמט של המתנ"ס נמשיך לטפח מצוינות, בקרב ילדות וילדי קריית אונו.״

ההישגים באליפות הארץ מצטרפים לשורה ארוכה של הצלחות של מועדון השחמט של המתנ״ס, שממשיך לבסס את מעמדה של קריית אונו כאחת הערים הבולטות בישראל בתחום השחמט.

צילום : עיריית קריית אונו (נבחרת ביה"ס אביגדור ורשה)