השבוע התארח בלשכת ראש העיר ישראל גל בקריית אונו, מנכ"ל האגודה לתרבות הדיור, ראובן צדוק,  שהגיע במיוחד כדי להעניק לקריית אונו תעודת הצטיינות על היות סניף האגודה לתרבות הדיור בעיר סניף מצטיין לשנת 2022 של האגודה. התעודה ניתנה לסניף קריית אונו על הצטיינותו בתחומים חברתיים קהילתיים שהביאו להמשך פריחה ושגשוג בפעילות האגודה, למימוש מטרות האגודה והחדרת המודעות בנחיצותה וקיומה בקרב תושבות ותושבי העיר קריית אונו. בזכות ניהול הסניף על ידי דרור קוממי ובזכות היועץ המשפטי, עו"ד אבי ענתבי, ניתנו שירותים ברמה גבוהה המאופיינת ביעילות, מקצועיות ואדיבות. על ידי פעילות זו, כך נכתב בתעודה, שימר הסניף את מאגר לקוחות האגודה וסייע באופן ניכר בשיפור חזות העיר וניהול הבתים המשותפים. על כל זאת ועוד נושאים אחרים הקשורים לפעילות האגודה, זכה הסניף בהוקרה כסניף מצטיין לשנת 2022.

ישראל גל, ראש העיר: " תודה לדרור קוממי על ההתמדה ועל הובלת הסניף להישגים הללו, תודה לחיים סופר מנכ"ל העירייה ולמיכל רוזנשיין מנהלת אגף השירות לתושב על התמיכה וההובלה ובעיקר, תודה לתושבות ותושבי העיר, על הבנת היתרונות והחשיבות שבהצטרפות לאגודה, וכולי תקווה שמספר הבתים המשותפים המצטרפים לעמותה רק ימשיך לעלות ולגדול."

תמונה: הענקת תעודות ההצטיינות

צילום: דוברות העירייה