בשבוע שעבר אירחה קריית אונו במרכז הספורט עלומים בעיר את אליפות ישראל בטאקוואנדו לנוער ובוגרים עד גיל 21 ולילדים "גביע שגריר קוריאה".

ישראל גל, ראש העיר, יחד עם ירון יעקבי, סגנו, ארחו את האליפות ואת מר קים ג'ין ווק, הממונה על שגרירות דרום קוריאה בישראל ואת אנשי צוותו, את יהודה מעיין, חבר מועצת העיר קריית אונו בעבר ויו"ר התאחדות הטאקוואנדו בישראל ואת נועה שמידע מנכ"לית ההתאחדות. בתחרות הארצית זכה במקום השלישי בקטגוריה עד 65, כפיר עזר לבני, חבר נבחרת ישראל ותושב העיר.

ישראל גל, ראש העיר: "בעיר שלנו קיים מועדון "טל-קוואנדו", בו חברים לוחמים ולוחמות רבים ואני מקווה שבעקבות התחרות יגדל מספר הספורטאים והספורטאיות שיבחרו בענף מרתק זה.

אני מקווה לשיתופי פעולה עתידיים עם שגרירות דרום קוריאה בישראל לשם קידום ענף הטאקוונדו בעיר שלנו, ומבקש להודות לעו"ד אלונה בומגרטן מחזיקת תיק הספורט, לדודי מור מנהל אגף הספורט, לצוות האגף, ולעובדי העירייה שסייעו בארגון התחרות".

תמונה: חלוקת המדליות למצטיינים עם מר קים ג'ין ווק, הממונה על שגרירות דרום קוריאה בישראל.