השבוע יצא לדרך מחזור שמיני של ביה"ס ליזמיות מתחילות בקריית אונו. הקורס מיועד לנשים בתחילת דרכן העצמאית ו/או לנשים שמגלות עניין בדבר יציאה לעצמאות. ליזמיות המתחילות מצפה קורס שכולל נושאים רבים הנוגעים להקמת העסק ולקידומו: היבטים פיננסים חשובים לפתיחת עסק, היבטים משפטיים ופיתוח עסקי, ביטוח עסקי, אסטרטגיה וכתיבה שיווקית, נטוורקינג ועוד. הערך המוסף של הקורס, בהשוואה לקורסים אחרים, הוא שהמנחות כולן עצמאיות תושבות קריית אונו, בעלות ניסיון אישי בהקמת עסק ובעלות ניסיון מקצועי בתחום עיסוקן ובכך מהוות השראה ומאפשרות ליזמיות הצעירות לתכנן את דרכן החדשה, כשהמפגשים נעשים בהתנדבות. קורס יזמיות מתחילות מטעם עיריית קריית אונו מתקיים כל שנה החל משנת 2015 ואפשר לעשרות יזמיות מתחילות לקבל כלים פרקטיים ומעשיים להקמת העסק ולקפיצה למים.

תמונה: משתתפות הקורס והמנחות