בשבוע שעבר התאספו נציגי מועצות התלמידים מחטיבות הביניים בקריית אונו, לכנס מועצות תלמידים עירוני  בנושא "מאדישות למנהיגות" שנערך באולם מופ"ת בעיר. האירוע תוכנן ותופעל על ידי מועצת הנוער העירונית. במהלך היום, נחשפו בני הנוער לפעילות מועצת הנוער באמצעות הרצאות, מעגלי שיח ופעילות גיבוש, כשלאורך כל היום נדונו צורכי בני הנוער בעיר והועלו סוגיות בנושאים שונים.

התלמידים, שלקחו חלק בפעילות, הציעו רעיונות ודרכי פעולה לשנה הקרובה ונהנו מחוויה מקצועית וחברתית שתרמה לתחושת השייכות ושהגבירה את המוטיבציה לפעול כשליחי הנוער בעיר. באירוע השתתפו ראש העיר, ישראל גל, אשר סיפר להם כיצד התחיל את דרכו כנער משפיע, ירון יעקבי, סגן ראש העיר, נירה פרידמן, מנהלת אגף החינוך וחנה ישעיהו, מנהלת מחלקת הנוער והצעירים. בסיום היום, נערכו הבחירות למועצת התלמידים העירונית.

תמונה: אירוע מועצות התלמידים באולם מופת

צילום: מחלקת הנוער והצעירים, עיריית קריית אונו