רגע לפני פתיחת שנת הלימודים, יצאו ליום כיף מגבש 20 נערים ונערות בחסות האגף לשירותים חברתיים בעיריית קריית אונו. הנערים ממועדון "טיים אאוט" ונערות מועדון  "זמן בנות" התאחדו לתחרות טיפוס על קיר ולאחריה התקיימה תחרות בין הנערים לנערות במתחם הפיינטבול עם ניצחון מובהק לבנות. מועדון "זמן בנות" מופעל על ידי האגף לשירותים חברתיים בעיריית קריית אונו ומלבד היותו בית חם לנערותהוא מהווה סביבה טיפולית וחברתית עבורן בתמיכת אנשי מקצוע. במהלך השהות במועדון, מקבלות הנערות כלים לחיים באמצעות חוגים, פעילויות העשרה וסיוע בהכנת שיעורי הבית.  הדגש ניתן לעבודה המכוונת להעצמה אישית, מוטיבציה להצלחה והקניית כישורי חיים מתוך מטרה לסייע להן לעבור את גיל ההתבגרות בהרגשת מסוגלות ושייכות כהשלמה למסגרת הבית ספרית והמשפחתית. מועדון "טיים אאוט" בעל מטרות חברתיות דומות פועל בחודשי הקיץ לטובת הבנים. הפעילות התאפשרה תודות לתרומה של מחלקת נוער וצעירים בניהולה של חנה ישעיהו.

תמונה: במהלך פעילות פיינטבול

צילום: אגף השירותים החברתיים