בשבוע שעבר הקימו שבטי הצופים: און וגילעד בקריית אונו מחנות קיץ עירוניים לנוכח קיצור מחנות הקיץ של תנועת הצופים הארצית. שבט צופי און הקים את המחנה בפארק מכבית, הסמוך לגינה הקהילתית ברנר, ושבט צופי גילעד הקים את המחנה בחורשת קק"ל. ההשקעה בפעילויות ובמתקנים הייתה ניכרת, במלוא היצירתיות והצבעוניות, כיאה למחנות קיץ צופיים, והפעילות במהלך היום הייתה מגוונת ועם מורל גבוה, ופרי היצירה של השכבה הבוגרת בשיתוף החניכים הצעירים ובליווי ותמיכה של הרכזים, ההורים המתנדבים ומחלקת הנוער והצעירים. בהמשך לכך, יצאו השבטים למחנות קיץ מקוצרים של הצופים בנאות קדומים וגם לכלל תנועות הנוער בעיר מצפות פעילויות ומחנות לאורך הקיץ.

ישראל גל, ראש העיר: "במהלך יצירתי ומבריק, שבטי הצופים הקימו מחנות קיץ עירוניים עמוסים בפעילויות ומתקנים מרשימים במיוחד. כיף היה לראות את החבר׳ה הצעירים הללו ממשיכים לחיות לצד הקורונה ודואגים להפיק את המיטב ולעשות שמח".

בנייה מחנאית

תמונה: מבנה מחנאי