השבוע נחנך מרכז השירות החדש לתושב בקריית אונו. המרכז החדש מביא בשורה של ממש בתחום השירותים העירוניים לתושבי העיר.

במרכז השירות החדש, שהוקם ברחוב הכלנית 5 ליד קניון קריית אונו, יוכלו תושבי העיר לקבל שירותי עירייה וממשל זמין באופן אישי ותחת קורת גג אחת. הנציגים שהוכשרו בחודשים האחרונים לטובת הפעלת המכרז, יציעו לבאים כל סיוע אפשרי במגוון שירותי העירייה בתחומים רבים ומגוונים.

בעירייה מזמינים את תושבי העיר למצוא במרכז החדש כתובת אמיתית לפניות עם שירות אישי, איכותי ומקצועי, שיחסוך לכולם הרבה זמן ובירוקרטיה מיותרת. הציבור מוזמן להכיר את המרכז החדש. הנציגים מצפים לכם.

ישראל גל, ראש העיר קריית אונו מסר: "הקמת מרכז השירות הינה חלק בלתי נפרד מהחזון שאנו מקדמים, לשירות איכותי וזמין יותר של העירייה ואני שמח על שעלה בידינו להוביל את הפרוייקט החשוב הזה וגם לראות אותו קורם עור וגידים וכבר מקבל את ראשוני הפונים.

מגיעה תודה גדולה לכל מי שעמל וטרח על מנת שנגיע לרגע מיוחל זה: למנכ"ל העירייה, חיים סופר, למנהלת אגף השירות לתושב, מיכל רוזנשיין, למנהלת מרכז השירות לתושב מיכל לנדסמן ולכל עובדי העירייה שלקחו חלק במהלך שכל כולו למענכם התושבים."

ישראל גל במרכז השירות לתושב

צילום: ראש העיר ישראל גל במרכז השירות החדש לתושב