עיריית קריית אונו הקימה לאחרונה מערך של  25 קבוצות וואטסאפ. למעשה לכל שכונה או אזור בעיר יש כיום קבוצת וואטסאפ, אליה יכולים התושבים להצטרף ולהתעדכן במהירות, על יוזמות של העירייה באזור מגוריהם, על תקלות ומפגעים בהם מטפלת העירייה וכמובן מהווה הקבוצה מקור מהיר ומהימן בעת חירום.

"קבוצות הוואטסאפ העירוניות בקריית אונו הוקמו כחלק ממהלך כולל של רצון להגברת הקשר, השיתוף והמעורבות עם תושבי העיר"  אומרת מיכל רוזנשיין, מנהלת האגף לשירות לתושב, ומוסיפה "עיריית קריית אונו מקדמת בשנתיים האחרונות את נושא התקשורת עם התושבים, והקבוצות נוצרו כדי ליצור קשר ישיר מהיר ומעודכן, בנושאים ופעילויות הקשורות לשכונה שלהם וכן במטרה ליידע את השכונות באופן נקודתי וישיר על נושאים הקשורים לשכונה ולעיר כולה"

מאז הקמת הקבוצות לפני פחות משבועיים הצטרפו לקבוצות אלפי תושבים ובעיריית קריית אונו מאמינים שבתוך שבועות ספורים עם העלאת המודעות לקיומן של הקבוצות יצטרפו תושבים ותושבות נוספים.

פרטים נוספים הקליקו כאן

ווטסאפ