בקריית אונו נפתחה סדנת "סיפורים מעוררי השראה" ביוזמת המחלקה העירונית להתנדבות ובשיתוף מחלקת הנוער והצעירים בעירייה, בה פועלת תנועת הנוער "שחקים" תנועת הנוער המופעלת על ידי משטרת ישראל.
תנועת הנוער "שחקים" הוקמה על ידי משטרת ישראל, כחלק מחיזוק הקשר ויצירת האמון בין משטרת ישראל לבין הקהילה, ופועלת בקריית אונו זה שנתיים. רנ"ג אילן מזרחי, השוטר הקהילתי, שכיבד את המפגש בנוכחותו מלווה את הפרוייקט.

שחקים

רחל רביב, מנהלת יחידת ההתנדבות העירונית הגיעה גם היא למפגש ומסרה: "למעשה, לפרוייקט נבחרו שמונה מתנדבים וותיקים, שמספרים את סיפורם האישי המרתק לבני הנוער. בני הנוער יוכשרו על ידי עינב אלמי ממרכז "שבילים" ויקבלו כלים אישים ומקצועיים לכתיבת סיפורים, כאשר בתום הסדנה יופק ספר עם הסיפורים המיוחדים בצרוף תמונות."

במפגש הראשון, אותו הנחתה עינב אלמי, התבקשו הנערים לנסות ולהבין איזה סיפור מתחבא מאחורי התמונות שפוזרו במרחב הלמידה. בקרוב יפגשו הנערים והנערות גם את המתנדבים וישמעו את סיפורי חייהם.

שחקים