לצליל להקת "קאברת", הרכב המוסיקה הנפלא של מועדון המוסיקה "הצוללת האדומה", נחנך מרכז מוסיקלי שלישי במספר של המועדון הנפלא שגידל וטיפח עשרות מוסיקאים מקומיים.

מועדון הנוער ברח' רש"י בעיר עבר לאחרונה שיפוץ ושידרוג יסודי, שכלל צביעה, התאמה אקוסטית, רכישת כלים ועוד. מעתה ישמש המקום כמרכז משותף למועדון TIMEOUT  לפעילות חברתית לנוער  ומרכז נוסף לצוללת האדומה.

לטקס הגיע ישראל גל ראש העיר קריית אונו, מלווה בסגנו המחזיק בתיק הרווחה ירון יעקובי.
ישראל גל, ראש העיר קריית אונו מסר: " אני כל פעם נהנה מחדש להקשיב לבני הנוער המוכשרים בעיר, שיש להם את הבמה הנפלאה אותה מעניק להם מועדון הצוללת האדומה. קריית אונו היא חממה מוזיקלית עם הקונסרבטוריון המעניק חינוך מוזיקלי קלאסי, מגמות המוזיקה בתיכון, עם להקות השירה של המתנ"ס ובמיוחד עם מועדון המוסיקה הצוללת האדומה, המתמקד במוזיקה הפופולארית שעכשיו יכול להגיע לבני נוער נוספים בעיר."

ירון יעקובי, סגן ראש העיר, מחזיק תיק הרווחה:" מאחר ועד לא מזמן החזקתי גם בתיק הנוער, מבחינתי זהו ציון דרך משמעותי בשיתוף הפעולה בין אגף הרווחה והשירותים החברתיים למחלקה לנוער וצעירים, על מנת לקדם פעילות למען ועם הנוער בעיר. "

לילך טרבינוביץ' מנהלת אגף הרווחה והשירותים החברתיים הגיעה גם היא לטקס ואמרה: "יום מרגש ואין כמו מוסיקה לחבר בין בני הנוער. אני תקווה ששיתוף הפעולה יביא גם לחיזוק קשרים חברתיים בין המוסיקאים הצעירים לבין בני הנוער המגיעים למקום."

המרכז ישמש כבית לבני הנוער של מרכז הצוללת ומועדון TIMEOUT החברתי כאחד, ובו יתקיימו שיעורי נגינה, פעילות חברתית וסדנאות שונות.

גוזרים את הברט