יחידת הצעירים בקריית אונו, מספקת מענים לצרכים שונים של צעירים תושבי העיר בגילאי 18-40 בתחומים כגון:  יזמות, תעסוקה, לימודים גבוהים, פעילות חברתית והתנדבותית.
היחידה מפעילה מרחב למידה פתוח לסטודנטים במרכז הצעירים העירוני "HUB ONO"  הנמצא ברחוב תנועת המרי 2א' בעיר. לאחרונה, עם הגעת תקופת המבחנים הלחוצה בסיום הסמסטר באוניברסיטאות השונות, החל המרכז לפעול גם בסופי שבוע.
מספר לא מבוטל של סטודנטים תושבי קריית אונו כבר פוקדים את מרחב הלמידה המעוצב, בו פינות עבודה שקטות,  ונהנים מ WIFI חופשי, כיבוד קל, פינת קפה ובעיקר מקום שקט ומזמין ללמוד בו.
קורל וקסלר, מנהלת יחידת הצעירים העירונית סיפרה לכתבנו  : "קהל הסטודנטים מהווה פלח משמעותי באוכלוסיית תושבי העיר. חלק מהסטודנטים גם בעלי משפחות צעירות מחפשים מקום למידה שייתן להם את השקט לו הם זקוקים. מתוך הרצון וההבנה של הצורך בתקופת המבחנים במרחב למידה, החלטנו להפעיל את המקום גם בסופי שבוע. אנו שמחים מאוד לראות עוד ועוד סטודנטים שמגיעים ונהנים מהשירותים שיחידת הצעירים מציעה."

סטודנטים לומדים סביב שולחן

צילום: מחלקת הנוער והצעירים, עיריית קריית אונו