לאור העלייה בתחלואה בקורונה במדינת ישראל חילק משרד הרווחה והביטחון החברתי, בחודש האחרון כ- 9 מיליון ערכות אנטיגן לכ-400 אלף משפחות המוכרות במחלקות לשירותים החברתיים ברשויות המקומיות בישראל, זאת בהמשך להחלטת הממשלה שלפיה משפחות המוכרות במחלקות לשירותים חברתיים זכאיות לבדיקות אנטי גן ביתיות בחינם.

האגף לשירותים חברתיים של עיריית קרית אונו קיבל במסגרת המבצע כ- 14,000 ערכות אנטיגן ביתיות ויצא למבצע לחלוקתן לקשישים ומשפחות נזקקות בעיר למטופלי עמותת על"ה ולכל מסגרות הרווחה בעיר.

המבצע נועד לצורך שמירה על בריאות התושבים הוותיקים בעיר והתושבים בסיכון ולהבטחת המשך פעילות המשק .

הערכות חולקו לכל הזכאים בתקווה כי כך נצליח לשמור על בריאות האוכלוסייה אשר נמצאת בסיכון גבוה לחלות בקורונה.

לדברי ירון יעקבי, סגן ראש העיר ומחזיק תיק הרווחה, עיריית קריית אונו ערוכה כל העת לסייע לוותיקי העיר, לתושבים בעלי צרכים מיוחדים ולנזקקים.

אולגה גרון, עובדת סוציאלית באגף השירותים החברתיים עם הערכות

בתמונה אולגה גרון, עובדת סוציאלית באגף השירותים החברתיים עם הערכות