בקריית אונו נפתחה קבוצה נוספת לטיפול בגברים המצויים במעגל האלימות הזוגית  על גווניה, בהנחיית  המרכז  האזורי לשלום המשפחה ולמניעת אלימות של האגף לשירותים חברתיים בקריית אונו.
ממחקרים עולה כי, טיפול קבוצתי לגברים המצויים במעגל האלימות, נמצא כטיפול  מיטבי ,מקדם ומועיל.

בקבוצה, הפועלת אחת לשבוע, ניתנת הזדמנות המאפשרת לגברים להיות כנים, להיפתח  ולשתף.

לילך  טרבינוביץ' מנהלת האגף לשירותים חברתיים בעיריית קריית אונו: "הגברים בקבוצה חולקים ברגשות ומחשבות שבדרך כלל לא שיתפו בהם מחמת הבושה, מחוסר במקורות תמיכה, סטיגמות ועוד. מטרות המפגשים הנן סיוע בתרגול לקיחת אחריות, שימוש בדרכי התקשרות מיטיבות, הפחתת תחושת הבדידות ובניית תקוה."

המפגשים הנם דינמיים ועוסקים בין השאר, בהגדרת אלימות לסוגיה, כוחניות ושליטה באחר, דיבור פנימי, חלופי, מבער רגשי, אמפטיה והפחתת הסבל הכרוכה במערכת הזוגית המורכבת.

מעיריית קריית אונו נמסר  כי קיימת הקפדה יתרה על שמירת סודיות מוחלטת.

אגרוף של גבר כלפי אישה שיושבת עם גב חשוף