במסגרת שבוע "דיבור חדש"  אותו מציינים מרכזי הגישור בישראל, התקיים שיעור מקוון לסטודנטים הלומדים בקורס מבוא למשפטים בפרוייקט "אוניברסיטה בעם" של אגף הרווחה והשירותים החברתיים בעיריית קריית אונו.

הפעם זכו תלמידי הפרויקט בהרצאה של טובי גנון, ממרכז הגישור העירוני. את השיעור כיבד בנוכחותו ירון יעקובי סגן ראש העיר ומחזיק תיק הרווחה בעיריית קריית אונו שאמר : " זה מפגש מיוחד במינו בפרוייקט מיוחד במינו ומרגש המאפשר גישור על פערים חברתיים וקידום שוויון הזדמנויות, באמצעות צמצום פערי ידע והשכלה בהנגשת האוניברסיטה לאוכלוסיות שונות."

"בקריית אונו לומדים  חמישה עשר  תלמידים במסגרת "אוניברסיטה בעם" היוצאים מדי שבוע ללמוד באוניברסיטת תל אביב " מספרת ענבל חדד, עובדת סוציאלית המרכזת את הפרוייקט. "בשבועיים האחרונים הועברה הפעילות לזום ואני מקווה שבקרוב נשוב ללמוד בכיתות הלימוד מאחר ומדובר בחוויה חברתית ואקדמאית יחודית בעלת משמעות עצומה עבור המשתתפים בפרוייקט "

"אוניברסיטה בעם" מעניקה למשתתפים ידע מעשי בסביבה אקדמית, במטרה לאפשר התמודדות טובה יותר בחיי היומיום, לפתח את הסקרנות, להשיב את חדוות הלימוד שאבדה, ולהעניק את הרצון והכלים להמשיך ללמוד ולהתפתח. הלימודים מאפשרים למשתתפים להיחשף לחוויית הלימודים האוניברסיטאית, לסטודנטים ולאנשי הסגל, על תחומי עיסוקם ותפיסות עולמם, ובכך מייצרים דו-שיח בין שכבות אוכלוסייה אשר לרוב אינן נפגשות יחדיו. מפגש זה מעצים ומעשיר את התלמידים ותורם להשכלתם והכשרתם של הסטודנטים, מוביל לקירוב לבבות ולצמצום הניכור.

משתתפים