השבוע התקיים מבצע חלוקת ערכות אנטיגן לתלמידי מערכת החינוך בקריית אונו, במסגרתו חולקו הערכות בכל גני הילדים ובבתי הספר בעיר.

בעירייה התקבלו עשרות אלפי בדיקות, שהגיעו בארגזים נפרדים, ובהם מטושים, קסטות בדיקה וקפסולות נוזל בנפרד. המשימה היתה לבנות את הערכות ולחלקן לגני הילדים ולמוסדות החינוך בעיר.

אלי שטרן ממונה הקורונה העירוני הבין שעל מנת לסיים במהירות את בניית הערכות, אריזתן וחלוקתן  יש צורך בגיוס מהיר של מתנדבים רבים כדי שהערכות יסופקו במהירות האפשרית. אלי פנה לרחל רביב, מנהלת המחלקה להתנדבות העירונית שפנתה לארגוני המתנדבים ומהר מאד עמדו לרשותם עשרות מתנדבים שהגיעו לחמ"ל שהוקם במיוחד לבניית הערכות.

בחמ"ל התכנסו המתנדבים בצוותא עם צוות רכזי המחלקה לנוער וצעירים, ועבדו מסביב לשעון על מנת להרכיב את הערכות, לארוז אותן מחדש ולספק בזריזות את הערכות המיוחלות.

המבצע הוכתר בהצלחה והשבוע זכו כל באי מערכת החינוך העירונית בערכות בדיקה שיסייעו להם בשמירה על שגרת לימודים בטוחה.

המתנדבים