בשבוע שעבר יצא עיריית קריית אונו לראשונה בשיתוף ציבור חדשני ודיגיטאלי, לאחר שבעבר נהגו בעירייה לשלב בין פרסום דיגיטאלי לעלונים מודפסים שהופצו גם בתיבות הדואר.

העירייה פרסמה בדרך זו שיתוף ציבור לגבי עבודות השיפוץ המתוכננות להתבצע בקרוב בפארק שטרן, כדי להפוך אותו לאחד האיזורים היפים ביותר בעיר.

עוד נמסר מטעם העירייה כי במהלך הימים הקרובים ישתפו את הציבור במהלך נוסף, בנושא פארק מכבית והציבור יתבקש להביע  את דעתו ולהציג את הרעיונות שלו, כדי להפוך גם אותו לפנינת נוף ירוקה ומפוארת.

ישראל גל, ראש העיר קריית אונו: "ההנחיה שלי לגורמים המקצועיים בעירייה היא להמשיך ולשתף את תושבות ותושבי קריית אונו בכל הקשור לתכנון העירוני, לפארקים, כבישים, צמתים ותוכניות פיתוח, כדי שלכולנו יהיה חלק בעיצוב העיר שלנו. אני גאה בהרבה מאוד תהליכים ופרויקטים שהתבצעו באמצעות שיתוף ציבור ובשולחנות עגולים, ורואה בכך חשיבות עליונה, שכן מדובר בסביבת המגורים של כולנו."

פארק שטרן