צוות אגף שפ"ע מקריית אונו סייר במפעל "כתר" ביקנעם כדי לעמוד מקרוב אחרי מיחזור ריהוט הפלסטיק של תושבי העיר.

אם יש לכם ריהוט פלסטיק שכבר לא בשימוש, טלפון אחד למוקד העירוני של עיריית קריית אונו, וכל ריהוט הפלסטיק יאסף מביתכם ויגיע למיחזור, ולא להטמנה מזיקה באדמה.

בשבוע שעבר נערך סיור במפעל כתר פסלטיק ביקנעם בו לקחו חלק

צוותי מחלקת התברואה באגף שפ"ע של העירייה, וזאת במסגרת שיתוף הפעולה בין תושבי קריית אונו למפעל הפלסטיק כתר, במיזם פינוי ריהוט פלסטיק גדול.

צוות אגף שפ"ע בחן מקרוב את תהליך העבודה במפעל, החל  מקבלת החומר הממוחזר בצורת פתיתים מקריית אונו, עבור לתהליך ההזרקה, פעולת הרובוטים, בדיקת האיכות הקפדנית של המוצרים בדגש על כסאות הפלסטיק שהינו המוצר המוביל בעיר .

עמי כחלון, סגן ראש העיר קריית אונו מסר: "קריית אונו היתה העיר הראשונה בישראל אשר פעלה למחזר פלסטיק, המשמש מוצרי ריהוט ואחסון לבית למרפסת ולגן, המתבסס על חומר גלם פוליפרופילן ממנו עשויים רהיטי כתר.

במסגרת שת"פ ייחודי זה כל תושב או תושבת העיר שיש ברשותם

מוצר פלסטיק תקול או שבור מסוג זה  מוזמנים לפנות למוקד העירוני בטלפון 9994* בבקשה לפינוי מוצרי הפלסטיק, והם יאספו מביתם ויילקחו למחזור במפעלי כתר."

צוות התברואה בביקור במפעל כתר

בתמונה: צוות התברואה בביקור במפעל כתר