עיריית קריית אונו בהחלטה דרמטית

עיריית קריית אונו דורשת ממשרד התחבורה לבטל את נתיב התחבורה הציבורית שנפתח לפני כשנה בעיר ולאפשר גם לכלי רכב פרטיים לנסוע בו, בשל אי עמידת המשרד בהתחייבויותיו להוספת קווי תחבורה ציבורית נוספים בתדירות גבוהה כדי שישרתו את תושבי העיר.

העירייה פנתה בדרישה למשרד התחבורה כדי שזה יבצע את השינוי בדחיפות.

יצויין כי לפני כשנה נפתח בעיר נתיב תחבורה ציבורית בדרך דורי ובדרך בן גוריון, אשר היה אמור להכיל כמות גדולה של אוטובוסים ולאפשר לתושבי העיר ליהנות מתחבורה ציבורית בתדירות גבוהה אל העיר הגדולה ואל כל מתחמי התעסוקה והבילוי בגוש דן, אלא שמשרד התחבורה לא עמד בהתחייבויותיו ומכאן, מסרו בעירייה, אין כל הצדקה בהפקעת נתיב התחבורה כאמור.

ישראל גל, ראש העיר קריית אונו מסר: משרד התחבורה אינו עומד בהתחייבויותיו ותושבי העיר אינם צריכים לסבול בשל כך. העירייה לא תאכוף הנסיעה בציר ותפעל על מנת לאפשר לכלי רכב פרטיים לנסוע בכבישים אלה כדי להגיע במהרה למחוז חפצם.

נתיב תחבורה ציבורית

צילום : עיריית קריית אונו