לקראת החורף והגשמים, דאגו באגף שיפור פני העיר בקריית אונו, לנקות ולהכין את תשתיות העיר ומתקניה לשינוי הצפוי במזג אוויר. לצורך כך, בוצעו עבודות תחזוקה יזומות ושוטפות: ניקוי קולטנים בכל רחבי העיר, בדיקה וסידור גגות במוסדות העירייה, בבתי ספר ובגני הילדים, איטום גגות כשנדרש, וניקוי יסודי של מרזבים ובורות חלחול. בנוסף, נגזמו עצים, שעלולים להוות מטרד בטיחותי, ודוללו ענפים בפארקים מאותה סיבה. גם ההצללות בגנים הציבוריים ברחבי העיר חוזקו והוכנו לקראת רוחות החורף. בעירייה קוראים לתושבים, ברוח הדברים, להיערך כראוי לחורף, ולהיות מודעים לסכנות ולמניעתן באמצעות פעולות פשוטות, כגון: בדיקת עציצים שעומדים על אדני חלונות שעלולים להוות סכנה להולכי רגל, קיבוע פרגולות, חיזוק קולני שמש על גגות וכו'.

עמי כחלון, סגן ראש העיר ומחזיק תיק שיפור פני העיר: בכל שנה אנו דואגים להכין את העיר לחורף מבעוד מועד כדי לא להתמודד עם השלכות קשות של סערות אפשריות. בתוך כך, אני פונה לתושבי העיר בבקשה לדאוג לסביבה בטוחה עבור עצמם, וגם במרחב הביתי והציבורי הקרוב לביתם, עבור העוברים ושבים."

מכינים את התשתיות לחורף - ניקוי קולטנים

תמונה: מכינים את התשתיות לחורף