מתי?

ביום רביעי, ה-04 במאי 2022

בשעה: 20:00

הוסף ללוח שנה 2022-05-04 20:00:00 0000-00-00 Asia/Jerusalem מסיבת עצמאות בקריית אונו למידע מלא: https://www.kiryatono.muni.il/events/122/ פארק רייספלד

איפה?

פארק רייספלד

חוגגים עצמאות בקריית אונו ב- 4/5/22 החל משעה 20:00 בפארק רייספלד

כוכבים על הבמה וכוכבים בשמים, שירים, ריקודים ואווירת עצמאות מטורפת. משה פרץ, ירדנה ארזי, להקת טיפקס, עמית שאולי ושירה בציבור עם ענת סגל, הלהקות הייצוגיות של המתנ"ס, הצוללת האדומה, ורקדני ורקדניות הסטודיואים בעיר.

השנה לא יתקיים מופע זיקוקים בקריית אונו

עיריית קריית אונו החליטה כי השנה לא יתקיים מופע הזיקוקים בעיר ביום העצמאות וזאת מתוך התחשבות בבקשות הרבות שהגיעו לעירייה מתושבי העיר הלוקים בפוסט טראומה בשל הלם קרב.

לאחר התלבטויות קשות, החליט ראש העיר ישראל גל יחד עם סגנו ויו"ר הנהלת המתנ"ס עמי כחלון, על ביטול מופע הזיקוקים השנה, מתוך התחשבות בבקשות הרבות שהגיעו לעירייה מתושבי העיר הלוקים בפוסט טראומה בשל הלם קרב.

החגיגות יתחילו בשעה 20:00 כאשר בתוכנית: משה פרץ, ירדנה ארזי, להקת טיפקס, עמית שאולי מהתוכנית The Voice וגם הלהקות הייצוגיות של המתנ"ס, הצוללת האדומה ורקדני הסטודיואים בעיר. ברחבת הספריה העירונית יתקיים ערב שירה בציבור עם ענת סגל.

ישראל גל ראש העיר קריית אונו מסר: "הלומי הקרב הקריבו את בריאותם ונפשם עבורנו, והדבר המוסרי והנכון מצדנו הוא להתחשב בהם. מצפה לנו ערב יום עצמאות שמח במיוחד עם הפקה מושקעת כמו שרק המתנ"ס שלנו יודע. נתראה בפארק רייספלד בערב יום העצמאות".

ענת ועמית ירדנה

טיפקס משה פרץ