הצוללת האדומה- מרכז מוסיקה

הצוללת האדומה - מרכז מוסיקה

מרכז המוזיקה לנוער, חדר החזרות ואולפן הקלטות - כתובת: רחוב סוקולוב 8 קריית אונו, טלפון: 03-6352304.
חפשו אותנו בפייסבוק: "צוללת אדומה".

הצוללת האדומה היא הבית של המוסיקאים והלהקות הצעירות בקריית אונו. המקום מקדם ותומך במוסיקאים הצעירים בעיר ומאפשר להם ליהנות מחדר החזרות, אולפן ההקלטות, סדנאות העשרה, כיתות אומן, ערבי במה פתוחה והזדמנויות רבות להופעות באירועים העירוניים השונים. את מרכז המוסיקה מובילה קבוצת בני נוער אשר לוקחת חלק משמעותי בתפעולו של המקום. מרכז המוסיקה הצוללת האדומה הפך עם השנים למוסד חשוב ולבית חם עבור מוסיקאים ויוצרים צעירים בעיר, והוא מהווה מודל לחיקוי עבור יישובים אחרים בארץ.

צוות הצוללנים
רכזת: ירין סויסה
קבוצת נוער חברתית התנדבותית אשר לוקחת חלק משמעותי בתפעול מרכז המוסיקה.
הקבוצה אחראית לתפעול השוטף של המקום ברמה הטכנית (הגברה ועריכת קול), הפקת אירועים מוסיקליים שונים, שיווק ופרסום.
הקבוצה מחולקת לשתי שכבות גיל ז'-ח' וט'-יב'.
ישיבת צוות מתקיימת אחת לשבוע לקבוצה הבוגרת בימי שלישי ולקבוצה הצעירה בימי רביעי.

בית הספר לנגינה
רחוב המעפילים 4 קריית אונו 03-6350054, רכזת: כנרת רוזנברג, נייד: 054-3001135.
אפשרי לשלוח הודעות וואטצאפ.

שיעורי נגינה פרטיים בכלים הבאים: גיטרה חשמלית | גיטרה קלאסית | קלידים | גיטרה בס | תופים | פיתוח קול.
בית הספר לנגינה של הצוללת האדומה מעניק סביבה מוסיקלית חברתית למוזיקאים צעירים ששאיפתם היא לנגן, ליצור ולהתפתח בתחומי המוסיקה וכמובן להתחבר ולשתף פעולה עם בני נוער בעלי תחום עניין דומה. במסגרת בית הספר לנגינה מועברים שיעורי נגינה פרטיים באופן המותאם לרמתו האישית של כל תלמיד ובהתאם לסגנון המוסיקלי האהוב עליו.