הצוללת האדומה- מרכז מוסיקה

הצוללת האדומה - מרכז מוזיקה

מרכז המוזיקה לנוער, חדר החזרות ואולפן הקלטות - כתובת: רחוב סוקולוב 8 קריית אונו, טלפון: 03-6352304.
לתיאום חדר החזרות ואולפן ההקלטות יש ליצור קשר עם אלה זהבי.
חפשו אותנו בפייסבוק: "צוללת אדומה".

הצוללת האדומה היא הבית של המוזיקאים והלהקות הצעירות בקריית אונו. המקום מקדם ותומך במוזיקאים צעירים בעיר ומאפשר להם ליהנות מחדר החזרות, אולפן הקלטות, סדנאות העשרה, כיתות אומן, ערבי במה פתוחה והזדמנויות רבות להופעות באירועים העירוניים השונים. את מרכז המוזיקה מובילה קבוצת בני נוער אשר לוקחת חלק משמעותי בתפעולו של המקום. מרכז המוזיקה הצוללת האדומה הפך עם השנים למוסד חשוב ולבית חם עבור מוזיקאים ויוצרים צעירים בעיר, והוא מהווה מודל לחיקוי עבור יישובים אחרים בארץ.

צוות הצוללנים
רכזת: אלה זהבי
קבוצת נוער חברתית התנדבותית אשר לוקחת חלק משמעותי בתפעול מרכז המוזיקה.
הקבוצה אחראית לתפעול השוטף של המקום ברמה הטכנית, הפקת אירועים מוזיקליים שונים, שיווק ופרסום.
הקבוצה מחולקת לשתי שכבות גיל ז'-ח' וט'-יב'.
ישיבת צוות מתקיימת אחת לשבוע לקבוצה הבוגרת בימי שלישי ולקבוצה הצעירה בימי רביעי.

בית הספר לנגינה
רחוב המעפילים 4 קריית אונו 03-6350054, רכזת: כנרת בר נייד: 054-3001135.
אפשרי לשלוח הודעות וואטצאפ ויחזרו אלייכם בהקדם האפשרי.

שיעורי נגינה פרטיים בכלים הבאים: גיטרה | קלידים | גיטרה בס | תופים | פיתוח קול.
בית הספר לנגינה של הצוללת האדומה מעניק סביבה מוזיקלית חברתית למוזיקאים צעירים ששאיפתם היא לנגן, ליצור ולהתפתח בתחומי המוזיקה וכמובן להתחבר ולשתף פעולה עם בני נוער בעלי תחום עניין דומה. במסגרת בית הספר לנגינה מועברים שיעורי נגינה פרטיים באופן המותאם לרמתו האישית של כל תלמיד ובהתאם לסגנון המוזיקלי האהוב עליו.