שבת, 8.08.2020 |

ערב הצדעה לבני נוער מצטיינים בהתנדבות בקהילה

ערב הצדעה מרגש נערך במסגרת אירועי שבוע הנוער שהתקיימו בקריית אונו. ביום שני האחרון התכנסו נוער, הורים, מורים ומכובדי העיר להצדיע לבני הנוער שבלטו השנה בהתנדבות בקהילה.

27/05/2014
המצטיינים נבחרו ע"י ועדה מיוחדת שהוקמה ובראשה ישבו: ירון יעקובי, מחזיק תיק הנוער והצעירים בעיר, מנהלת אגף החינוך נירה פרידמן, שרון רוזנטל מנהלת היחידה, סגן מנהלת יחידת הנוער יקי ברדוגו ושלי וסרמן מנחת מועצת הנוער העירונית.
מבין מאות בני הנוער שמתנדבים בקהילה נבחרו הצעירים שבלטו בתחומי ההתנדבות בתנועות נוער, הדרכה בקבוצה עם ילדים עם מוגבלויות שונות, צעירים שמלווים תלמידים המתקשים בלימודים ומשקיעים בהם שעות ארוכות וצעירים שבלטו בפעילותם במד"א.
בני הנוער קיבלו אות הצטיינות והוקרה מראש העיר ישראל גל ורון מלכה מ"מ וסגן ראש העיר, מחזיק תיק החינוך.
השנה הוענקו בפעם הראשונה תעודות הצטיינות גם לנציגים מתנועת "כנפיים של קרמבו" שהצטרפה ליחידת הנוער בשנה שעברה וכן למתנדבי מד"א ישראל.
ישראל גל ראש העיר: " בערב מיוחד זה אני גאה להעניק תעודות הצטיינות לבני נוער על פעילותם ההתנדבותית ועל מסירותם ותרומתם לקהילה. בקרית אונו ,ישנם מאות בני נוער המתנדבים בתחומים שונים, אך הערב אנו מוקירים את אלה שבלטו בפעילותם היוצאת דופן. השנה אני שמח לראות כי ישנם יותר ויותר קבוצות של מצטיינים ושהפעילות ההתנדבותית בקרית אונו גדלה".
רון מלכה, מ"מ סגן ראש העיר, מחזיק תיק החינוך:" העיר קריית אונו הטמיעה את ערך ההתנדבות ב-DNA שלה, ואני שמח שגם יחידת הנוער החליטה להקדיש לכך מקום חשוב בשבוע הנוער העירוני ולקיים כמיטב המסורת של השנים האחרונות טקס הענקת פרס לנוער מצטיין בהתנדבות. ברכות למצטיינים ותודות לכל המחנכים, המדריכים וצוות יחידת הנוער והצעירים".
אות ההצטיינות מוענקת על ידי יחידת הנוער והצעירים העירונית למצטיינים בתנועות הנוער, מועצת הנוער העירונית, וכל הגופים העירוניים הרבים בהם מתקיימת פעילות התנדבותית של בני נוער. זוהי הזדמנות להודות לכל הלוקחים חלק במלאכה ומשקיעים מזמנם בכל גופי הנוער בעיר.

פרטי יצירת קשר

גב' ריקי דבורה - מנהלת המחלקה לקידום נוער