בסוף השבוע התקיים אירוע אתגרי וספורטיבי באולם הספורט עלומים בקרית אונו, בהובלת  מנהיגות  הורים לילדים ובוגרים מיוחדים, בשיתוף האגף לשירותים חברתיים, לציון העשייה המרובה ושיתופי הפעולה הפוריים לטובת אוכלוסייה עם צרכים מיוחדים. במעמד האירוע, צוינו חג החנוכה והשנה האזרחית החדשה והמשפחות נהנו מסופגניות, שתייה חמה, מתנפחים ופעילות ספורטיבית כיפית ומושקעת. באירוע צוינו בסיפוק היעדים הרבים שהושגו השנה, תוך הדלקת חנוכייה סמלית אשר סימלה את נס פך השמן שהספיק לכל שמונת הימים ולהשגת כל היעדים מעל המצופה. ישראל גל, ראש העיר, הדליק את הנר הראשון שהוקדש להמשך עשייה משותפת בעתיד למען הגברת המודעות, השילוב וההכלה בקהילה. בין היעדים שצוינו והושגו : הקמת מעון יום שיקומי בעיר, פתיחת חוגים לילדים ולבוגרים מיוחדים בעיר, הקמת מועדון צעירים עם פעילויות מעשירות וחוגים ייחודיים, הצבת לוחות תקשורת בגני השעשועים בעיר, קיום אירועים מהנים מעשירים ושוברי שיגרה עבור המשפחות של ילדים ובוגרים בעלי צרכים מיוחדים. כמו כן, המשתתפים והמשתתפות הוקירו את הקשר ההדוק של הנהגת ההורים לילדים ובוגרים מיוחדים לאגף לשירותים חברתיים של העירייה, המוביל להישגים משמעותיים ולעשייה המרובה. האירוע התקיים בנוכחותם ובהשתתפותם הפעילה של ראש העיר, ישראל גל,  סגנו ומחזיק תיק השירותים החברתיים, ירון יעקבי, המשנה לראש העיר, משה דאלי, מנהלת האגף לשירותים חברתיים, לילך טרבינוביץ ומנהל מדור הספורט והתחום התחרותי, אייל מדינה.

ישראל גל, ראש העיר: "על הפרק תכניות רבות לעשייה עבור המשפחות עם ילדים ובוגרים בעלי צרכים מיוחדים. בתקווה ובאמונה לחגיגת הישגים נוספים בעתיד".

ראש העיר עם מנהיגות הורים מול החנוכיה