חגיגות חודש הארגון של תנועת בני עקיבא, סניף קריית אונו, בנושא "נפש יהודי הומייה" הגיעו לשיאן במוצאי שבת האחרון,  המסיים חודש של מאמץ מרוכז בארגון הסניף ובגיבושו לקראת

שנת פעילות תנועתית פורייה.  החודש התמקד בחיבור של הדורות לעם ישראל: עלייה לארץ וציונות, הזכות להגיד תודה על מה שיש לנו עכשיו - מדינה יהודית בארץ שלנו, ולהזכיר לנו את השתוקקות הדורות וכיסופיהם למדינה  ולשיבה לציון. האירוע התחיל בנאומים של ראש העיר, ישראל גל, סגנו, ירון יעקבי, וחבר המועצה, נפתלי כהן, אשר בירכו את החניכים על פתיחת שנת הפעילות, על חודש המלא בפעילות ועל העשייה המרשימה שלהם ושמחו לראות את כמות החניכים הגדלה ואת ההורים אשר הגיעו לקחת חלק בחגיגות.

במהלך החודש עברו חניכי הסניף פעולות בנושא החודש, צבעו ושיפצו את הסניף ונהנו ביחד ממגוון רחב של פעילויות ואירועים.

באירוע התקיימו מגוון הופעות ומופע דגלנות.

תמונה: מופע דגלנים

צילום: מחלקת נוער וצעירים, עיריית קריית אונו