ערב הוקרה למדריכי תנועות הנוער

השבוע התקיים ערב ההוקרה לפעילי ופעילות תנועות וארגוני הנוער בקריית אונו. את הערב, המתקיים מדי שנה, יזמה המחלקה לנוער וצעירים בעירייה ונכחו בו נציגים מכל תנועות הנוער וארגוני הנוער הפועלים בעיר.

הגיעו לשאת דברי הערכה ראש העיר קריית אונו וסגנו , בהם ציינו לשבח את פעילויות הנוער לאורך כל השנה ובפרט בימי המלחמה.

ראש עיריית קריית אונו: "בקריית אונו יש את הנוער הנפלא בישראל והנה בתקופה הקשה והלא פשוטה הזו ראינו את ההתגייסות המדהימה והאינסופית של בני הנוער שלנו, בגיוס התרומות, בפעילויות ההפגה, בסיוע לקשישים ולמשפחות חיילי וחיילות המילואים והקבע, בפעילויות במקלטים, בסיוע למפונים ועוד. אתם דוגמא ומופת לחוסן שלנו כקהילה."

לאחר דברי התודה וההערכה התפנו בני הנוער לסדנאות בנושאי קרקס עם מופע לוליינות ודוכני הפעלה משעשעים.

הופעה של לולין עם הקהלפעליל תנועות הנוער בתמונההופעה של לולין עם הקהל

צילום: מחלקת הנוער והצעירים, עיריית קריית אונו