קריית אונו: אדווה דדון בהרצאה מרתקת

אולם מופת אירח את אדווה דדון, כתבת חדשות 12, עם הרצאתה המרתקת "גבורה במלחמה".
הרצאתה של דדון, למעשה ממשיכה סדרה של הרצאות שהמתנ"ס מציע לתושבי ותושבות העיר, בשעות הערב באולם המחודש.
במהלך הרצאתה סיפרה דדון על עבודתה העיתונאית והחשיפה לרגעים המורכבים והסכנות בפניהם עמדה ככתבת שטח באזור מלחמה, והציגה חלק מהסיפורים בהם טיפלה .

דדון הפתיעה את הקהל שהעלתה לבמה את רמי דוידיאן שאת סיפורו המרתק חשפה לציבור בימים הראשונים של המלחמה. דוידיאן, שמתגורר במושב פטיש הסמוך לאופקים, התעורר באותה השבת בביתו עוד לפני האזעקות הראשונות. הוא לא ידע שהשבת הזאת תהפוך לארבע יממות ארוכות וכואבות, שבמהלכן הוא יציל מאות צעירים מידי המחבלים. על הבמה התקיים גם מפגש מרגש בין רמי לבין עדן, צעירה, תושבת אור יהודה שהייתה במסיבה וסבתה תושבת קריית אונו הקימה חמ"ל במטרה למצוא אותה. בזכות הקשר עם הסבתא הצליח רמי להגיע גם לעדן ולהציל את חייה.

להרצאות נוספות ועוד אירועי תרבות בעיר הכנסו לאתר המתנ"ס, או עקבו אחרי דפי המתנ"ס ברשתות החברתיות.

בתמונה אדווה דדון על הבמהבתמונה אדווה דדון עומדת ליד רמי דוידיאן על הבמהבתמונה אדווה דדון על הבמה