פארק העסקים אונו יוצא לדרך

עיריית קריית אונו מקדמת בברכה את חברת "טיב טעם" שפותחת בימים אלה את בית העסק הראשון ב"פארק העסקים אונו" בדרום העיר.
לא בכדי בחרה רשת טיב טעם למקם את הסניף החדש שלה (והשני בקריית אונו) בפארק העסקים, שעומד להפוך בתקופה הקרובה לאחד ממרכזי התעסוקה, הבילוי והפנאי הגדולים במרכז, כשלצדו קמפוס הקריה האקדמית אונו, מעונות הסטודנטים הצמודים אליו ושכונת מגורים יוקרתית.

"פארק העסקים אונו" מציע כ-800 אלף מ"ר שטחי מסחר, תעסוקה ובילוי במיקום אסטרטגי, על עורק התחבורה הראשי כביש 461, המחבר את קריית אונו לתל אביב ולנתב"ג. מעבר לחשיבות העצומה שיש לעתיד העיר בחיזוק כלכלת הישוב, בקרוב מאד יוכלו רבים מתושבי קריית אונו האוהבים לגור בעיר, גם לעבוד בפארק ההייטק והתעסוקה וגם לבלות בה והכל במרחק קצר מהבית. בנוסף, העירייה תמשיך לפתח את חיבור פארק העסקים אונו למרכז העיר, עם שבילים להולכי רגל ושבילי אופניים, כשבסמוך למתחם החלו העבודות להקמת תחנה של הקו הסגול של הרכבת הקלה.

בחברת אקרו נדל"ן ידעו לספר, כי בקרוב תצטרף גם ענקית הפארמה "סופר פארם" למתחם ועוד עשרות בתי מסחר, מסעדות, ברים, חדרי כושר ועוד.

איש העסקים חגי שלום בעלי ומנכ"ל קבוצת טיב טעם, יחד עם בכירי הרשת ובכירי אקרו נדל"ן השיקו את סניף הדגל החדש בפארק העסקים אונו, באירוע חגיגי בנוכחות ראש עיריית קריית אונו ישראל גל.

ראש עיריית קריית אונו: "פארק העסקים אונו חשוב מאוד להצלחת העיר ולכלכלתה. ההכנסות לעירייה מארנונה עסקית יאפשרו להרחיב את השירותים לתושבים. העובדה שעסקים נפתחים באזור חדש בעיר בעת הזאת, היא העדות הטובה ביותר לאמון שהמגזר העסקי נותן בקריית אונו."

תמונה של פארק העסקים אונו

צילום: עיריית קריית אונו  (תמונת המבנה – פייסבוק חברת אקרו נדלן)