אני רואה ירוק בעיניים…

את שיר האליפות המיתולוגי אפשר לנכס גם לקריית אונו שנחשבת לאחת הערים הירוקות בישראל ובשבועות האחרונים "צמחו" בעיר עוד עמדות טעינה ציבוריות לרכבים חשמליים.
חשוב לציין שעיריית קריית אונו מעודדת את המעבר לרכבים הירוקים ותושבי העיר נהנים ממחיר מופחת והזול בישראל בסך 0.67 אג' לקוט"ש בעמדות הציבוריות. המחיר לתושבי חוץ נחשב זול גם הוא ועומד על 0.84 אג' לקוט"ש.
העירייה משתפת פעולה עם חברת אפקון והייתה מהראשונות בישראל שהתקינה עמדות בתשעה מקומות שונים בעיר, בשבועות האחרונים גדל מספרן של העמדות הפעילות ברחובות יצחק רבין, המייסדים, ש"י עגנון, המעגל ויגאל אלון.
כמו כן הוכשרו עוד שבעה מקומות בעיר והותקנו בהן עמדות טעינה ציבוריות המחכות לחיבור לחברת החשמל. במהלך 2024 יחוברו העמדות ותושבי העיר וגם הבאים בשעריה יזכו ליהנות מהן.
המעבר מבנזין לרכבים חשמליים לא פוסח גם על עיריית קריית אונו שכבר התחדשה במספר רכבים חשמליים העומדים לשירותה.

ראש העירייה: "קריית אונו תמיד עם הפנים קדימה. כמו בכל תחום, אנחנו הראשונים לזהות את הצורך ונערכים לכך מבעוד מועד. כך בתחום הממ"דים, כך בתחום התחבורה ובטח ובטח בתחום האנרגיה הירוקה החשובה כל כך לעתיד כדור הארץ כולו."