מברוק לתנועת הצופים בקריית אונו יש לנו שבט חדש בעיר - שבט "מרום"

חג החנוכה היה גם הזדמנות לטקס חנוכה מיוחד ומרגש לתנועת הצופים בקריית אונו.

ביום שישי האחרון, בטקס חגיגי, אותו כיבדו בנוכחותם ראש העיר ישראל גל, ממלא מקומו ומחזיק תיק החינוך רון מלכה, סגנו ירון יעקבי ומנהלת המחלקה לנוער וצעירים חנה ישעיהו, נחשף השם החדש של השבט שהחל לפעול בקריית אונו הוותיקה במבנה בית הספר ניר.

חניכי השבט, שהקמתו החלה בשנה שעברה והוריהם, חגגו רגע מרגש עם ההכרזה על שם השבט "מרום."

לבחירת השם קדם תהליך דמוקרטי, בו ביום פעילות מיוחד התבצעה הצבעה של כלל חניכי ומדריכי השבט.

בטקס בו הוקרנו סרטונים ונישאו דברים, צעיר החניכים, חניך בכיתה ד', עדו גינדי, אמר:" אני מרגיש גאווה להיות שותף וחניך בשבט צומח וערכי שכזה, ומאוד גאה באמא שלי עדי, ראשת השבט ובאחותי הגדולה שמדריכה כאן, אשר מובילות את השבט הזה."

במהלך הטקס אף נשמעה אזעקה וכל החניכים וההורים התפנו במהירות ובסדר מופתי למרחבים המוגנים ולמקלטים בבית ספר ניר ואח"כ שבו לטקס.

זה השבט השלישי במספר בקריית אונו והוא מצטרף למשפחת הצופים בעיר, שבטי "און" ו"גילעד". השבט מונה מעל 500 חניכים ובסה"כ בקריית אונו מונה תנועת הצופים  3,300 חניכים/ות ומדריכים/ות.

צילום: מחלקת הנוער והצעירים, עיריית קריית אונו