פרידה ממפקד היקל"ר של פיקוד העורף

השבוע נפרדו בעיריית קריית אונו מסגן אלוף במיל' דורון חמו, מפקד היקלר - יחידת הקישור לרשות של פיקוד העורף - שסיים את תפקידו מעט לפני פרוץ מלחמת חרבות ברזל.

טקס הפרידה התקיים במרכז ההפעלה העירוני שדורון חמו היה שותף בתכנונו, הקמתו והפעלתו.

ראש העיר קריית אונו ישראל גל  הודה לדורון, ציין לשבח את פועלו בעשר השנים בהם שימש כמפקד היקל"ר "ההכרות המוקדמת שלנו עת שימשת כמנהל המתנ"ס ועובדת היותך תושב העיר מחממת את הלב. ביחד בנינו פה  את "הבור" בו אנחנו יושבים היום, עם מערכות טכנולוגיות מתקדמות ועם מערכת אנושית מצוינת, ונכנסנו למלחמה הנוכחית מוכנים בזכות עבודת הצוות שלך איתנו והקשר של פיקוד העורף עם כל המכלולים העירוניים."

חמו התרגש והודה לראש העיר, לסגניו, לחברי מועצת העיר ולמנכ"ל העירייה ואמר: "לא הספקתי ליהנות ולראות את המקום הנפלא והחשוב כל כך הזה בפעולה. אין לי ספק שהוא איפשר עבודה משודרגת ועשייה אחרת יעילה וטובה יותר לטובת תושבי קריית אונו. כתושב אני רואה את ניהול המצוין של המלחמה בעורף בקריית אונו, וגאה שיש לי חלק בכך. אמשיך לשרת את תושבי קריית אונו גם בתפקידי החדש אליו נכנסתי לא מזמן כמנהל מחוז מרכז בחברה למתנ"סים.

דורון והנוכחים איחלו בהזדמנות זו גם המשך עשייה מוצלחת למפקד היקל"ר הנכנס שביט מס.

בצילום: דורון חמו במרכז עם ראש העיר, חברי המועצה ומנכל העירייה. קרדיט: עיריית קריית אונו