כולנו ביחד אור איתן

עיריית קריית אונו והמתנ"ס עם שלל אירועים, הופעות וסדנאות בחגיגות חג החנוכה בעיר שהחלו השבוע. ראשונה יצאה לדרך סדנה מיוחדת ליצירת סביבונים בסיוע עט תלת מימד. שי ברוך המדריך וקבוצת הילדים  ציירו סביבונים וה"נס" שנוצר לפניכם בתמונה .

הדלקת נר ראשון של חנוכה התקיימה בספרייה העירונית בטקס בו נשא רב העיר רצון ערוסי תפילה מיוחדת לשובם של החטופים והחטופות. את החנוכיה הדליקו בצוותא ראש העיר ישראל גל, ממלא מקומו רון מלכה, סגנו ירון יעקבי ועמית עשהאל חבר מועצת העיר. מיד בסיום הטקס חולקו סופגניות לילדים הרבים שהגיעו לצפות בהצגת הילדים "רחוב החנוכה".

בהמשך הערב הואר באור ירוק מגדל המים שסמוך לבניין העירייה בהוקרה והערכה לחיילי צה"ל בסדיר ובמילואים, לכוחות הלוחמים בחזית ובעורף, וזאת כחלק מפרוייקט ארצי בו הוארו בצבע ירוק מבני רשויות מקומיות רבים במדינה.

לכל אירועי חנוכה בעיר (ויש המון) הכנסו לחוברת הדיגיטלית >  בלחיצה כאן