קריית אונו מחבקת את חיילי המילואים

למעלה מ 1500 מתושבי ותושבות העיר גויסו במהלך מלחמת חרבות ברזל למערך המילואים בצה"ל, רבים מהם נמצאים בחזית הדרום ובחזית הצפון.

עיריית קריית אונו, באמצעות מחלקת הנוער והצעירים, מפעילה מערך עירוני למשרתי ומשרתות מילואים בעיר, המתעדכן ועומד בקשר עם מדור מילואים בצה"ל. המערך העירוני פעיל כבר למעלה משנתיים וכעת, בתקופה האחרונה, פועל ביתר שאת עם הגיוס הנרחב.

עם פרוץ המלחמה הוקם חמ"ל סיוע למשרתי המילואים ומשפחותיהם, בשיתוף עם המחלקה העירונית להתנדבות. במסגרתו, מציעה העירייה סיוע לתושבים בפעילויות הפגה לילדים, שמירה על הילדים (בייביסיטר), סיוע עם חיות המחמד, סיוע בקניות ועוד.
לצד זאת, ממש בימים אלה, מקדמת העירייה פרוייקט משותף למחלקת הנוער והצעירים ואגף אסטרטגיה וחדשנות, של מתן הטבות למשרתי מילואים וכוחות הביטחון בעסקים העירוניים.
פרוייקט נוסף המתקיים בימים אלו, הוא חלוקת תיקים לציוד למשרתי המילואים במשרדי מחלקת הנוער והצעירים.

ועכשיו יוצאת עיריית קריית אונו עם מיזם של תמונות וסרטונים בהם המשפחות שולחות ברכות לאלו שבחזית. אנו מזמינים את כל משפחות חיילי המילואים לשלוח אלינו תמונה או סרטון קצר, ואנו נדאג לשיתופו ברשתות החברתיות. הסנונית הראשונה, משפחת מוראדי שמאד מתגעגעת ליניב ומחזקת את כל חיילי וחיילות צה"ל.
רוצים גם לתמוך, לחזק ולחבק?
שלחו לנו סרטון לוואטסאפ למספר 03-5300653,אותו אתם מקדישים למילואימניקים והמילואימניקיות בחזית הלחימה. ואנחנו נפרסם אותו כאן בדף העירייה.
צילום הסרטון יעשה לרוחב ויהיה עד 15 שניות.

צפו בסרטון של גלי ונועה מוראדי בקישור https://youtube.com/shorts/yDyI97CKPFI