קריית אונו עם החטופים והנעדרים עד השיבה הביתה

מיצג ענק על גבי שני בנייני משרדים במתחם העסקים בצפון העיר קריית אונו, רגע לפני פעימת שחרור החטופים הראשונה, שאנו תקווה שתתרחש בקרוב.

מי שיעבור בכביש 471  יבחין במיצג הענק שכולל את תמונותיהם של 240 הישראלים החטופים בשבי חמאס.

מדובר במיצג הגדול בישראל, שהוא פרי שיתוף פעולה בין עמותת "כלל ישראל ביחד ננצח", מטה החטופים, מספר יזמים פרטיים ועיריית קריית אונו, לאות הזדהות עם החטופים ולתמיכה במאבק המשפחות לשחרורם המלא. בכל חלון משתקפת תמונת אחד או אחת מהחטופים ועם ערב מוארים הבניינים והתמונה.

עיריית קריית אונו יזמה בשבוע האחרון מספר פעילויות סביב הנושא הכל כך רגיש של החזרת החטופים והחטופות: השתתפות במיזם "בדיקת נוכחות" פתיחת התערוכה ומיצב "הבית- בין שבר לתקווה" וכעת מיצג הענק.

לצפייה בסרטון על המיצג בלילה לחצו https://youtu.be/QFJPDTUpenI

ישראל גל, ראש העיר קריית אונו: "אני מבקש פה להצדיע למשפחות של אלה מהחטופים שיודעות כי יקיריהן יישארו בינתיים מאחור, על אצילות הנפש שלהן, שעמה הן מתייצבות לצד מי שמשתחררים כבר עתה. בוכים ותומכים! זה כל כך קשה וכל כך לא מובן מאליו!

לצד זה לנו, לכולנו, יש תפקיד אחד גדול וחשוב. לא לשתוק, לא לוותר, לדרוש את החזרת כולם, עד האחרון שבהם!"

צילום: ישראל פינחסוב